Nyitólap Referencia Készségek Szolgáltatás Együttműködés Kapcsolat

Referenciáim

Az alábbi lista nem teljes körű. Sok apró projekt, részfeladat és a webfejlesztéstől viszonylag távol álló - de annak technológiáit alkalmazó - megoldás nem látható itt.

Egyedi weboldalak

Koszorú webáruház

Egyedi rendszerre épülő webáruház, ahol a vásárlók böngészhetik vagy célzottan kereshetnek a termékek között. A webáruház tulajdonosa adminisztrációs rendszeren keresztül tudja átnézni és kezelni a termékeket, rendeléseket.

The Social Redroom

Egy 2013-as horror flick alapján készült teljes mértékben funkcionális online közösségi oldal. Az oldal kivitelezésének egyik legnagyobb kihívása a felhasználói és az oldalon belül található blog bejegyzések jogköreinek megfelelő kezelése volt.

Lelki-társ.COM

A Lelki-társ.COM egy társkereső oldal. Az oldal fontosabb funkciói: regisztráció, bejelentkezés, e-mail értesítés, profil oldal, jogosultság kezelés, belső üzenet küldés, belső spam szűrő, adminisztrációs felület, fórum, chat.

Gabe Sol

Az oldal két előző fejlesztő után került hozzám. Hibajavításon és optimalizáción esett át. Továbbá egyedi hírlevél-feliratkozó rendszert és egyedi adatvédelmi beállításokat kezelő ablakot fejlesztettem az oldalhoz.

Radio Monošter

A magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségek közül egyedül a szlovén nemzetiségnek van önálló földi sugárzású rádiója. A fejlesztés célja egy Egyszerű megjelenésű, tartalmában pedig dinamikusan weboldal létrehozása volt.

Legjobb árak

Egyedi rendszer, amely egyetlen könyvtárstruktúrához rendel több aldomaint. Egyetlen adminisztrációs felületről vezérelhető az összes oldal, feltölthetők új cikkek, termékek, webfejlesztői közreműködés nélkül is bármikor bővíthető kategórialista.

Tablótár

A tablótár első tulajdonosa már nem akarta tovább fenntartani az oldalt, ezért úgy gondoltam, hogy gondozásba veszem. A korábbi állapotához képest már most is jobb, de ahogy időm engedi, tovább modernizálom.

Névnapkereső

Névnapkereső oldal, ahol több lehetséges keresési módszer áll a látogatók rendelkezésére. Eljuthatnak a kívánt tartalomra menüből, kiemelt linkekkel, az online naptárral, névlista böngészésével, vagy keresőmező kitöltésével.

Wordpress oldalak